Jaaaa! Rock komt er aan

Vanaf vrijdag 26 maart verandert het nu nog lege bouwterrein tegenover het station in Etten-Leur. Hazenberg Bouw start met het boren van de palen. Planontwikkelaar Bert Evers van Hazenberg staat in de bouwkeet als hij vertelt over de eerste werkzaamheden: “We hebben gekozen voor een boorstelling, waarbij er geen trillingen zijn. Zo beperken we de overlast voor de omwonenden. Alles gebeurt op het bouwterrein. De buren zullen alleen merken dat de wagens voorbij rijden om het beton te storten. Al met al gaan deze werkzaamheden ongeveer een dikke week duren.”

Vanaf juni komt Rock boven de grond
Daarna wordt de bouwput dieper uitgegraven. Bert: “Tot op funderingsniveau. We bekisten de funderingsbalkjes en de rioleringswerkzaamheden worden gedaan. Medio mei komen de begane grond vloeren. Dit zijn prefab vloeren. Die zijn al kant-en-klaar en kunnen zo geplaatst worden. Als alles volgens planning gaat, starten we voor de zomervakantie nog met de eerste verdiepingsvloer.”

Wie vragen heeft over de werkzaamheden kan contact opnemen met Hazenberg
Ook als je tevreden bent of juist niet is Hazenberg telefonisch bereikbaar: 073 658 05 80. Dit nummer staat op de hekwerkdoeken bij de bouwlocatie. Bert: “Om een vraag te stellen kun je ook even aankloppen bij de bouwkeet. Als er activiteit is op de bouwplaats, dan is er altijd iemand om aan te spreken.”

Verhuur start waarschijnlijk eind 2021
Alwel verwacht de 75 woningen in het vierde kwartaal van dit jaar aan te bieden via www.klikvoorwonen.nl. Jongeren tussen de 18 en 30 jaar kunnen dan reageren. De appartementen variëren van 25 tot 65m2, met gebruik van deelauto en gezamenlijke wasruimte. Interesse? Schrijf je alvast in en upload je inkomensverklaring 2020 (op te vragen bij de Belastingdienst). XEL Rocks!

Tags:
, ,