Robin, aangenaam. Local Hero van Rock!

Hi, ik ben Robin Huijskens. Geboren en getogen in Etten-Leur. Getrouwd, met Janine. En trotse vader van Seb en Jet. Vanaf 1 mei ga een nieuw avontuur aan: als Local Hero van Rock. 10 maart hebben Corina Pistorius (vestigingsmanager Alwel Etten-Leur) en ik deze afspraak officieel gemaakt. In Rock natuurlijk!

Een oude bekende

De locatie van Rock is voor mij bekend terrein. Toen hier nog de tijdelijke woon- en werkruimte XEL voor jongeren stond, bestierde ik er mijn hippe koffietentje Lenti Contenti. Met veel plezier en enthousiasme was ik betrokken bij de placemaking. Voor Alwel, jongeren van XEL en omwonenden ben ik dan ook geen onbekende. Mijn betrokkenheid bij alle plannen voor nieuwbouw is nooit weggeweest. Wat mij betreft is Rock een prachtige woonvoorziening voor jongeren. Een plaatje, met ambities!

Je gaat me regelmatig zien

Ik mag Rock komen ondersteunen als Local Hero. Een eerste aanspreekpunt voor de bewoners, buurtbewoners en het pand. Daar ben ik blij mee! Je gaat me tegenkomen bij het onderhouden van het groen of tijdens mijn ronde door het gebouw, voor een gezellig praatje. Ik zorg voor de goede orde. En zorg dat Rock netjes, schoon en veilig blijft, zodat iedereen er met plezier van kan genieten.

Samen voor verbinding

Ik houd de gemeenschappelijke ruimte van Rock bruikbaar en levendig. Ruimte bieden is dé oplossing voor creativiteit en ontwikkeling. Dat heb ik geleerd van het succes van placemaking in XEL. Ik ben dan ook de bedenker van leuke activiteiten. Zo zet ik me in voor verbinding: tussen bewoners, met de omgeving. De sociaal beheerder van Alwel (Jennifer) en ik schakelen met instanties, als brandweer of hulpverleners. Kortom, deze Local Hero zorgt ervoor dat alles in Rock op rolletjes verloopt.

Koffie in Contenti

De gemeenschappelijke ruimte krijgt de naam Contenti; de vertaling van gelukkig. Een uitgangspunt dat we kunnen waarderen in het unieke concept van Rock. In Contenti is altijd plaats en tijd voor een kop koffie en een goed gesprek. Met veel enthousiasme ga ik me inzetten en kijk ik uit naar een succesvol woongebouw voor jongeren. Let’s rock!