Hier huren?

600 jongeren gaven eerder al aan hier te willen wonen. Er is dus grote interesse in deze hippe woonplek in Etten-Leur.

 

Hier wonen kan op voorwaarde dat je tussen de 18 en 30 jaar oud bent. Er is keuze tussen appartementen, studio’s of woonwerkruimten. Daar betaal je ongeveer 425 tot 695 euro voor. Exclusief servicekosten, maar met recht op huurtoeslag.

 

Je betaalt niets extra’s voor de gemeenschappelijke ruimte met wasmachines en drogers. En je hebt ook geen kosten van een eigen auto. Want, samen maak je gebruik van de elektrische deelauto. We krijgen nu al vragen of je hier ook samen mag wonen, als één van beiden ouder is dan 30. Dergelijke voorwaarden zijn nu nog niet bekend.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Inschrijven kan via klikvoorwonen.nl

Wanneer de verhuur precies start, maken we via onze facebookpagina bekend. We verwachten dat dit eind 2021 zal zijn. Schrijf je alvast in bij klikvoorwonen.nl. Dat is sowieso goed als je (later) in West-Brabant wil huren. Stel je zoekprofiel in op: Centrum Oost, Nieuwbouw, Appartement en upload je inkomensverklaring 2020 (op te vragen bij de Belastingdienst) bij je inschrijving.

Als de bouw voorspoedig verloopt, hebben de bewoners in februari 2022

de sleutels van hun nieuwe woonplek op zak.

Let’s Rock!

“Ik ben blij met de komst van de jongeren: onze wijk telt zo’n 1800 huizen, waar vooral ouderen wonen. Wij willen graag dat er een gezellige mix in de buurt komt en hopen op interactie met de buurtbewoners”
– voorzitter wijkbelang Centrum Oost Isabelle Borghouts

Bekijk ook: